Masszőrök Tanácsadója

 
Kedves Kollégák!
 
17 éve foglalkozom marketinggel  (10 éven át 3 cégnél dolgoztam marketingesként egyik helyen értékesítési vezetőként is. Ezeken a helyeken rengeteget tanultam. Valamint  BGE kereskedelem és marketing szakán tanultam illetve Google-nél is) és 6 éve vagyok masszőr is emellett. Mindkettő szakmám imádom a mai napig, és nem véletlenül. Mindkettőben segítek. A marketingben a cégeknek abban, hogy jobban menjen nekik, a masszázsban a vendégeimnek, hogy jól érezzék magukat a bőrükben!
Pont ezért úgy döntöttem, hogy szeretném egy kicsit összemosni a kettőt és segíteni nektek, kedves kollégáknak is.
Tudni kell rólam, hogy jó magam 10 évig dolgoztam irodában marketingesként. Lumbágóm lett. 
Rendszeresen járok én is masszázsra, s fontosnak is tartom ezt a munkám és az állapotom miatt is. Sok tapasztalatot gyűjtöttem a tanulmányaim, vendégeim és a kollégáktól kapott saját masszázsaim tapasztalatai alapján. Ezekből sikerült 1 új módszert kifejlesztenem, mely segítségével az új vendégek elégedett és visszajáró vendégekké vállhatnak.
Egy komplett szolgáltatást szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. 
 
 

A szolgáltatásom részei

 

1. Masszázzsal kapcsolatos tanácsadás
 

Egy új komplex segítséget adok a kezedbe ( 1 saját kifejlesztett módszert), amivel megtarthatod a vendégeidet és visszajáró és elégedett vendégekké teheted őket. A legjobb ebben a módszerben, hogy saját személyedre és szolgáltatásaidra szabhatod egyes részeit! Ez egy olyan módszer, amelyet saját és vendégeim tapasztalataiból 3 éve fejlesztettem ki, és amivel nagyon sok sikert értem el azóta! Azóta az új vendégektől nem kell megkérdeznem mikor szeretne legközelebb jönni, hanem a vendégeim a masszázs végén maguktól kérik a következő időpontjukat!

Mikor érdemes ezt választanod?

 

- ha nem rég kezdted vagy most kezdenéd a vállalkozásod

- ha nem most kezdted és sok az új vendéged, de nem igazán vannak visszajáró vendégeid. 

- ha szeretnéd, hogy több vendég legyen a naptáradban előre beírva

- ha nem tudod mivel fogd meg a vendégeidet az akciókon és ajándékokon kívül, vagy többet/többen ajánljanak téged másoknak.

- ha szeretnél sikeresebb lenni és frissíteni magadon és a vállalkozásodon (és szeretnél ehhez segítséget, tanácsot kapni)

- ha nem szeretnél te könyörögni a vendégeknek, vagy tukmálásként megkérdezni, hogy mikor szeretne legközelebb jönni hozzád, akkor hogyan érd el, hogy a masszázs végén a vendégek maguk kérjenek időpontot és ne neked kelljen felajánlani (amit esetleg ha elfeljtesz, elveszítheted a vendéget)

 

Mit tartalmaz, hogyan működik?
 

Megvizsgáljuk, hogyan dolgozol, hogyan zajlik egy masszázs nálad, milyen masszázs(ok)ban/masszázsfajtá(k)ban vagy otthon.

Miért csinálod és mit szeretsz a masszázsban? Miket teszel vagy éppen nem teszel a munkád során?

Ezek tekintetében mondom el, mikre érdemes odafigyelned, hogy a vendégeid visszajárókká váljanak.

Elárulom azt a módszert (ami nekem segített az elmúlt 3 éveben teleírni a naptáram), amit saját magad a saját személyedre/vállalkozásodra, munkádra/masszázsaidra szabhatsz és alkalmazásuk során meglátod, hogy egyre többen fognak visszajárni hozzád! A vendégeid igen a masszázsod és tudásod miatt mennek hozzád, valamint a szimpátia is nagyon fontos, de nem csak ezek! Van jó pár más dolog, aminek az összessége adja azt, amiért hozzád mennek és legalább annyira fontosak, mint maga a tudás! 

Nekem ez a komplexen kidolgozott (még is rém egyszerű módszer) rendszer és megoldás segített teleírni a naptáram, még többen ajánljanak és a vendégek maguk kérik a következő időpontot.
Természetesen a tanácsadás anyagát nyomtatott formában is megkapod, így, ha elfelejtődne valami újra felidézheted! :-)

 

Ára: 25000.- Ft

(Amennyiben ezen a területen nem tudok neked újat mutatni/tanácsot adni, akkor nem kell kifizetned ezt az összeget! Így nincs veszíteni valód)

 

Természetesen tudom, hogy az is fontos kinek milyenek a kompetenciái (mit tud, hogyan tanulta a maszázsokat, milyen masszázsokat tud, hogyan alkalmazza őket, és hogyan dolgozik), de az 2. pontban említett marketing tanácsadással abban is tudok segíteni neked, hogy hogy érd el a számodra megfelelő vendégkör rétegét és hogy jussanak el hozzád. Természetesen külön is igénybe vehetőek a szolgáltatások, de a 2 rész egyben is, hisz az a leghatásosabb! Hiszen minden jó és sikeres vállalkozás alapja a jó marketing valamint az is, ha a marketingünk őszinte és minket tükröz (a 2. ebben segít). Ha nincs jó marketinged, nem tudnak rólad és nem találnak rád! Ezért minden sikeres cég alapja a jó marketing! A marketingje egy cégnek pedig olyan mint egy kertes ház! Folyamatosan foglalkozni kell vele, újítgani, csinosítgatni!

 

2. Marketing tanácsadásom

 

Masszőrként/ egyszemélyes vállalkozóként/ vagy akár több személyes szalont üzemeltető tulajdonosként, minden a te nyakadba szakad.
Te vagy a beszerző, a marketinges, a masszőr.
Ez sok fealadat lehet egyszerre, pláne ha nem tudod pl a marketinget hogyan lehet csinálni időt spórólva, még is jól csinálni!
Ha nem tanultad a marketinget nehéz boldogulni, hisz mindennek az alapja a marketing.
A marketing elengedhetetlen, hogy rádtaláljanak az ügyfeleid/vendégeid!

A céged marketingje és felületei a vállalkozásodat tükrözik. Mondhatni olyanok, mint a te arcod és a te lényed!
Azzal találkoznak legelőször! Ezért sem mindegy, hogy milyen! Ha pedig nincs, akkor nem találnak meg téged!
Nem elegendő, hogy rád találjanak, fel is kell, hogy hívjanak. Hisz a nézeldődőket vendégekké kell tenni!
A hirdetésekre és különféle platformokon való jelenlétre szükség van a mai világban! A szórólap sajnos már a múlté.
A facebook oldal jó, hasznos, fontos és kell, viszont nem helyettesíti a weboldalt (sokkal kevesebb tartalom tehető fel rá, mint egy weboldalra). Valamint gondolj bele, ha valamilyen terméket szolgáltatót keresel, még mindig a jó öreg google keresőt veszed elő, ahogy az emberek 90%-a s oda írod be mit keresel, nem pedig a facebook keresőjébe! Ezért fontos a weboldal, mert ha termékre, szolgáltatásra keresel rá (s nem adott cég nveére, hisz a leendő vendégeid, ha nem ismernek nem tudják hogy hívnak téged, vagy a céged) akkor a google a weboldalakat jeleníti meg, nem a facebook oldalakat! Manapság már sokkal elérhetőbb a technika fejlődésének köszönhetően, hogy egy cégnek weboldala legyen, éppen ezért már alapkövetelmény! Weboldal nélkül nehéz boldogulni és sok vendégre szert tenni (kivéve ha valaki másodállásban dolgozik vagy rengeteg ismerőse van és csak őket szeretné masszírozni)!

 

Hogyan működik ez a gyakrolatban nálam?

 

Itt a céged/vállalkozásod marketingjét nézem át (honlap, hirdetések, facebook oldal stb.). 
Ezután elmondom: mi az ami megfelelő, jó vagy nagyon jó, illetve azt, hogy min/miken kellene változtatnod. 
Elmondok minden szabályt a honlapokkal kapcsolatban, amiket a google-nél tanultam, hogy mikre érdemes odafigyelni. Mik azok, amiket a google keresőmotorjai nem szeretnek és amikért a google büntet (hátrébb sorolja a honlapod, így nehezebben találnak rád!) Szóval a honlapoknak is vannak szabályaik, amiket be kell tartani. Elmondom, hogy mik egy honlap kötelező elemei és mik azok, amik jók ha vannak.
Ezekkel mind előrébb kerülhetsz a google-be, illetve nem kell több ezer vagy több tízezer forintot költened havonta hirdetésekre, melyeket akár fordíthatsz saját fejlődésedre, szakmai továbbképzésedre, vagy akár a vállalkozásodra is.
1 honlap nem csak akkor jó, ha rád találnak, jónak kell lennie a vendégeid számára is, hogy minden fontos információt megtaláljanak.
Ha rád találnak az már 1 jó dolog, de nem elég, hogy rád találnak, el kell érni, hogy meg is keressenek és el is menjenek hozzád! Ezekbe mind tudok neked segíteni!

 

Ha van honlapod, akkor megfelel -e pl. a szabályoknak, miért nem találnak rád többen, milyen kampányokat lenne érdemes csinálnod, hol és hogyan hirdess eredményesen, valamint mikre kéne hangsúlyt fektetned stb. 
Elmondom a Google eszközök működését, melyek közt vannak ingyenes lehetőségek is, amik nagyon is jók!
Megnézzük a facebook fizetett hirdetéseket és beállításait, átnézzük a céges oldalad, megbeszéljük mikről kéne posztolnod, mik jók az oldaladon, mik nem! Átbeszéljük a hirdetési felületeket, pro és kontra mi az előnyük mi a hátrányuk.

Elmondom mikre kell a szövegeknél figyelni, miknek kell feltétlen benne lenni, miknek kevésbé.
Eláruljak 1 titkot? Én még egyszer sem fizettem hirdetésért, még is tele a naptáram venddégekkel (még a vírus alatt is az volt)!

 

Összegzésül a tanácsadás alatt átbeszéljük az alábbi felületeket: Google eszközök: Google Adwords, Google Cégem; Facebook oldal, Facebook fizetett hirdetések, Facebook csoportok, Apróhirdetési oldalak, Weboldal gyűjtő oldalak, Szolgáltatói oldalak, Instagram, Twitter stb.


Mikor érdemes ezt az opciót választanod?

 

- ha most kezdenéd a vállalkozásod vagy nemrég kezdted

- ha még nincs weboldalad, vagy van, de nem keresnek elegen

- ha van elég látogatója az oldaladnak, de még sem hívnak fel téged elegen

- ha nincsenek vendégeid vagy nincs elég vendéged

- ha nincsenek új vendégeid és szeretnéd, hogy legyenek még

- ha úgy érzed nem a legjobb a marketinged, nem keresnek annyian, amennyien szeretnéd, nincs elég vendéged és szeretnél ezen változtatni

- ha úgy érzed változtatnod kéne, de nem tudod min kellene igazán.

- ha nem tudod milyen szabályai vannak a google-nek és mikre kell figyelni a honlapoknál

- ha szeretnél előrébb kerülni a google-ba és több megkeresést szeretnél (hiszen minél többen találnak rád és hívnak fel, annál több vendéged lesz)

- ha szeretnéd felfrissíteni a vállalkozásod és a tevékenységed

- ha nem szeretnél sokat költeni és állandóan csak fizetni a hirdetéseidre (más módszerek is vannak a hirdetésekre, nem csak fizetős hirdetésekkel lehet célt érni, és nem csak a nagy összegűekkel).

 

Mit tartalmaz, hogy működik?
 

Konzultáció személyesen vagy telefonon, ahol megismerlek téged, a munkád, elmondod mi a problémád és a hirdetéseid elérhetőségeit. 

Ezeket megnézem, átnézem és kielemzem. Ezt az elemzést fogom neked személyesen vagy telefonon elmondani, illetve írásban is megkapod tőlem, ha szeretnéd.
Maga az elemzésem tartalmazza. mik a jók és mivel vannak gondok. Tanácsokat, hogy hol és miképpen alakítsd át hirdetéseket, hol hirdethetsz még, illetve javaslatokat, hogy miken érdemes mindenképpen javítani,  valamint, hogy mikre érdemes hangsúlyt fektetned a jövőben (így maradhatsz egyedi is, kitűnhetsz a saját területeden, azokban a masszázsokban vagy masszázsfajtákban, amiket szívesen csinálsz, vagy amikben jó/jobb vagy).
És minden, a szakmánkban fontos marketing szempontjából használható felületről elmondom az előnyőket és a hátrányokat, és megmutatom, hogyan működnek. Minden fontos honlappal kapcsolatos szabályt megismersz! 
A tanácsadás anyagát írásban is megkapod, melyet így bármikor visszanézhetsz, ha valamire nem emlékeznél!

 

Ára: 30000.- Ft

(Amennyiben minden tökéletes és nem tudok neked segíteni, tanácsot adni, akkor nem kell kifizetned az összeget, így veszíteni valód nincs!)

 

1+1: Amennyiben a komplex szolgáltatást igénybe veszed 55000 helyett 50000 ft. 

A szolgáltatásom bevezetésére való tekintettel a 2 rész egyben Március 31 -ig 40000.- ft. A pandémiás helyzet miatt az akciót meghosszabbítom 2021.Április 30-ig.
Részletfizetésre is van lehetőség, amennyiben mindkét tanácsadásra jelentkezel :-)!

 

Miért én?

Jogos a kérdésed. A válaszom egyszerű: mert rég óta marketinges a szakmám (17 éve foglalkozom marketinggel és több területén is dolgoztam, valamint emellett tanultam a BGE marketing szakán és a Google-nél is) és a masszőrködést sem tegnap kezdtem (6 éve és több masszázsfajtában is jártas vagyok).

- Mert én nem egy tanfolyam keretében fogom elmondani neked mit, hogy csinálj!  Ezáltal nem általános dolgokat fogsz hallani tőlem tanácsként, hanem személyre szabottan rád és a vállalkozásodra vonatkozó tanácsokat fogsz hallani, a saját honlapod/hirdetéseid és munkád (masszázsaid) alapján!
*Amennyiben pedig szeretnéd,akkor marketinges szolgáltatásaim keretében a megvalósításukban is tudok neked segíteni (akár a honlap készítésben vagy bármilyen felület létrehozásában, megtervezésében, szövegírásban stb).

- Mert nem számít nálam, hogy gyógymasszőr vagy frissítő masszőr vagy e, illetve, hogy rég óta dolgozol -e vagy nem, illetve az se, ha most kezdessz csak bele.

- Mert én mindig az ügyfél/vendég szempontjából nézem a dolgokat (ezért is szeretnek a marketing ügyfeleim, mert külső szemmel is nézek mindent). Masszőrként más, mivel benne is vagyok, de mivel sok kollégánál jártam már, így kívülről is tudom szemlélni a dolgokat! 

- Mert egy másik marketinges kolléga sokkal többet kérne azért, amit tőlem kapsz.

- Mivel személyre szabott (rád és a vállalkozásodra) így egyedi lehetsz és kiemelkedhetsz

- Mert egy olyan módszert dolgoztam ki az elmúlt 3 évben masszőrként, ami működik és ráadásul egyes részei személyre is szabhatóak függően attól mik a kompetenciáid és milyen vagy a munkád során (nem egy általános tömeg tanácsról szól), és nagyon könnyen elsajátítható, tanulható.

- Nem kell félned a konkurenciáidtól sem, hiszen minden masszőr más, és máshogyan dolgozik, más személyiség, mást ad, másképpen masszíroz, viszont ez a módszer összehoz minket, de még is kiemeli az egyediségeiteket is!

- Mindkét opció igénybevétele esetén segítséget kapsz a munkádban, hogyan legyél még jobb és legyen több vendéged, valamint hogyan tudsz javítani a marketingeden és mind ezt személyre szabottan és rááadásul kb maximum 10 masszázs árából, amiból sokkal többet nyersz!
Ez egy befektetés, ami garantáltan megtérül, ugyanúgy, mint egy tanfolyam.
Fektess be ezzel a vállalkozásodba és magadba és emeld magasabb szintre ezeket! Válj jobbá, elégedettebbé, sikeresebbé! 

- Tudom, hogy több konkurenciám is van marketing szempontból és masszázsban is és van is akire felnézek és tisztelem (pl. Fekete Ibolyát) viszont az én módszereim mások, én a marketinggel kezdtem, nem a masszázzsal és a fő profilom a honlapok, hirdetések és az azzal kapcsolatos dolgok, szabályok! Így ha valaki járt Fekete Ibolya tanfolyamán, nem gond s tudok én is újat mutatni más területeken!
Valamint személyre szabottan is foglalkozom a vállalkozásoddal, hirdetéseiddel, és tanácsokkal látlak el ezekkel kapcsolatban!
Valamint, nem szeretnék kioktatni senki, hisz nem én vagyok a legprofibb masszőr (de folyamatosan képzem magam, amit fontosnak is tartok, hiszen egy jó pap holtig tanul), viszont rengeteg tapasztalat és több tanfolyam is van a hátam mögött, valamint több ezer masszázs az elmúlt 6 évben! Nem csak tanáraim által fejlődtem a képzéseken és könyvekből, hanem kollégáktól és saját vendégeimtől is. Ezek miatt alakult ki ez a nagyszerű módszer, ami eddig minden kollégánál ahol jártam hiányzott sajnos (ha nálad nem jártam és nem hiányozna, akkor elnézést kérek), pedig ez 2 apró még is nagyon nagyon fontos dolog!! Viszont szeretném, ha minél többen alkalmaznánk és sokkal több visszajáró vendégünk lenne, valamint sokkal több sikeres és elégedett kolléga! Amennyiben te is szeretnél fejlődni, tanulni és új módszert megismerni, ami neked is segít, akkor fordulj hozzám bizalommal!

 

Mi az amit abszolult ne várj tőlem?

 

- Én nem fogom megmondani mit tegyél, én csak tanácsokat adok, és elmondom a módszert, ami nekem segített és ami neked is fog abban, hogyan szerezz több vendéget kevesebb költséggel s hogyan tedd a vendégeidet elégedetté és visszajárókká!

- Én nem fogok előre gyártott  sablon szövegeket/sablon képeket adni neked, mert, ha mindenkinek ezeket adnám, elveszne az egyediségetek! Gondolj bele, ha például minden masszőrnél ugyanazokat a szövegeket /képeket látod, akkor mit gondolnál? Másrészt a google a honlapokon ezt nagyon nem szereti, ha azonos tartalom van más weboldallal! Ezért adok tanácsokat neked, hogy a saját környékeden, saját masszázsaidban, hogyan legyél a legjobb mind a masszázsban a vendégeiddel, mind pedig marketing szempontból, hogy minél többen rád találjanak, és ne csak rád találjanak, hanem fel is hívjanak, valamint visszajáró vendégeid legyenek!

Így neked is bele kell raknod a munkát, igen!
Ha szeretnéd, hogy mindent helyetted oldjak meg, akkor marketingesként kell megbíznod, viszont az nagyobb költségekkel jár és azonos tevékenységi körből egyszerre csak egy céget/vállalkozást vállalok rendszeres együttműködésre, mert így korrekt!

Ezt a módszert neked kell a saját egyéniségedre/vállalkozásodra szabnod, ahhoz, hogy megmaradjon az egyediséged, s ne tucat vállalkozás legyél! 

 

Hogyan működik?

Szerdai és szombati napokon tartom a tanácsadásokat, melyekre lehet jelentkezni előzetes egyeztetéssel.
Egyénileg vagy akár csoportosan is!
A helyszín Budapest XX. kerület, vagy saját masszázshelységed Budapesten és Pest megyén belül illetve online is lehetésges a részvétel!

Nyilván az alkalmak száma függ attól, hogyan haladunk!
Természetesen a tanácsadás vége után is bármilyen kérdésre szívesen válaszolok és segítek bármiben!
A masszázs módszeremre garanciát vállalok! Hiszen sikeresen használom 3 éve és bevállt! 
És szeretnék nektek kollégáknak is ezzel segíteni, hogy ti is elégedettek legyetek a vendégeitek számával és a havi bevételeitekkel, és ezáltal még jobban és szívesebben csináljátok eme szép hivatást!

 

Szolgáltatásaim csak megbízás alapján végzem és számlát adok róla! Akinek a vállalkozása olyan, a számla elszámolható cégköltségként, így leírható az adóból!

* Ezeket a szolgáltatásokat az ár nem tartalmazza (honlapkészítés, hirdetések elkészítése, egyéb felületeken oldalak létrehozása, hirdetési szövegek elkészítése stb.). ezek egyéb díjak ellenében vehetőek igénybe!

Weboldal készítést is vállalok! Kollégáknak 15-40000 forintig (masszázsok és feltöltött tartalom függvénye az ár).
Amennyiben bármelyik tanácsadásomon részt veszel a honlapkészítésből szintén kedvezményt adok!

(Egy honlap elkészítése a hozzá nem értőknek sok időbe telik és nem tudják milyen feltételeknek kell megfelelni! Egy programozó akár 150-200000 forintot is elkér érte és a programozó a honlapért felel, nincs mögötte marketinges, aki a tartalmat felügyeli, hogy megfelel e a szabályoknak! Én egy honlapkészítő felület segítségével készítem a honlapokat. A honlapok tartalmáért vagyok felelős, hogy a szabályoknak megfeleljen. A honlap ingyenes verzióban is elkészíthető, illetve van fizetős része is, egyedi név (domain) valamint nagyobb tárhely! Ezek plusz költséget jelentenek, mely a vállalkozást terheli és a munkadíjamon felül értendő!)

 

Amennyiben szeretnél te is fejlődni a munkádban (masszázs) illetve szeretnél javítani a marketingeden, hogy több vendéged legyen és többen találjanak rád, fordulj hozzám bizalommal!

 

 

Elérhetőségeim:


Telefon: 06308279441 (viber/messenger/whatsapp is egyben)
Hétfő-Szombatig 10-22ig vagyok elérhető telefonon
Nyitvatartás: Hétfő-Szombatig: 10-19 
Mail: masszorok.tanacsadoja@gmail.com
Helyszín: Szalonod, Lakásod vagy Budapest XX. kerületében várlak szeretettel

Tanácsadások anyagai/tematikák

Masszőrök Tanácsadója