Masszőrök Tanácsadója

 
Kedves Kollégák!
 
17 éve foglalkozom marketinggel és 6 éve vagyok masszőr is emellett. Mindkettő szakmám imádom a mai napig, és nem véletlenül.
Pont ezért úgy döntöttem, hogy szeretném egy kicsit összemosni a kettőt és segíteni nektek, kedves kollégáknak is.
Ugyanis pár éve sikerült 1 új módszert kifejlesztenem, mely segítségével az új vendégek elégedett és visszajáró vendégekké vállhatnak.
Egy komplett szolgáltatást szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.
 
A szolgáltatásom részei
 

1. Marketing

Itt a céged/vállalkozásod marketingjét nézem át (honlap, hirdetések, facebook oldal stb.). 

Ezután elmondom: mi az ami megfelelő, jó vagy nagyon jó, illetve azt, hogy min/miken kellene változtatnod (megfelel e a szabályoknak a honlapod, miért nem találnak rád többen, milyen kampányokat lenne érdemes csinálnod, hol és hogyan hirdess eredményesen, valamint mikre kéne hangsúlyt fektetned stb).

Mikor érdemes ezt az opciót választanod?

Akkor érdemes választanod:

- ha most kezdenéd a vállalkozásod vagy nemrég kezdted

- ha nincsenek vendégeid vagy nincs elég vendéged

- ha nincsenek új vendégeid és szeretnéd, hogy legyenek még

- ha úgy érzed nem a legjobb a marketinged, nem keresnek annyian, amennyien szeretnéd, nincs elég vendéged.

- ha úgy érzed változtatnod kéne, de nem tudod min kellene igazán.

- ha nem tudod milyen szabályai vannak a google-nek és mikre kell figyelni a honlapoknál

- ha szeretnél előrébb kerülni a google-ba és több megkeresést szeretnél (hiszen minél többen találnak rád és hívnak fel, annál több vendéged lesz)

- ha szeretnéd felfrissíteni a vállalkozásod és a tevékenységed

- ha nem szeretnél sokat költeni és állandóan csak fizetni a hirdetéseidre (más módszerek is vannak a hirdetésekre, nem csak fizetős hirdetésekkel lehet célt érni, és nem csak a nagy összegűekkel).

 

Mit tartalmaz, hogy működik?

Konzultáció személyesen vagy telefonon, ahol megismerlek téged, a munkád, elmondod mi a problémád és a hirdetéseid elérhetőségeit. 

Ezeket megnézem, átnézem és kielemzem. Ezt az elemzést fogom neked személyesen vagy telefonon elmondani, illetve írásban is megkapod tőlem.
Maga az elemzésem tartalmazza. mik a jók és mivel vannak gondok. Tanácsokat, hogy hol és miképpen alakítsd át hirdetéseket, hol hirdethetsz még, illetve javaslatokat, hogy miken érdemes mindenképpen javítani,  valamint, hogy mikre érdemes hangsúlyt fektetned a jövőben (így maradhatsz egyedi is, kitűnhetsz a saját területeden, azokban a masszázsokban vagy masszázsfajtákban, amiket szívesen csinálsz, vagy amikben jó/jobb vagy). 

 

Ára: 30000.- Ft

(Amennyiben minden tökéletes és nem tudok neked segíteni, tanácsot adni, akkor nem kell kifizetned az összeget, így veszíteni valód nincs!)

 

2. Masszázzsal kapcsolatos tanácsadás

Itt pedig egy új komplex segítséget adok a kezedbe ( 1 saját kifejlesztett módszert), amivel megtarthatod a vendégeidet és visszajáró és elégedett vendégekké teheted őket. A legjobb ebben a módszerben, hogy saját személyedre és szolgáltatásaidra szabhatod egyes részeit! Ez egy olyan módszer, amelyet saját és vendégeim tapasztalataiból 3 éve fejlesztettem ki, és amivel nagyon sok sikert értem el azóta! 

Mikor érdemes ezt választanod?

- ha nem rég kezdted vagy most kezdenéd a vállalkozásod

- ha nem most kezdted és sok az új vendéged, de nem igazán vannak visszajáró vendégeid. 

- ha szeretnéd, hogy több vendég legyen a naptáradban

- ha nem tudod mivel fogd meg a vendégeidet az akciókon és ajándékokon kívül, vagy többet/többen ajánljanak téged másoknak.

- ha szeretnél sikeresebb lenni és frissíteni magadon és a vállalkozásodon (és szeretnél ehhez segítséget, tanácsot kapni)

 

Mit tartalmaz, hogyan működik?

Megvizsgáljuk, hogyan dolgozol, hogyan zajlik egy masszázs nálad, milyen masszázs(ok)ban/masszázsfajtá(k)ban vagy otthon.

Miért csinálod és mit szeretsz a masszázsban. Miket teszel vagy éppen nem teszel a munkád során.

Ezek tekintetében mondom el, mikre érdemes odafigyelned, hogy a vendégeid visszajárókká váljanak.

Elárulom azt a módszert (ami nekem segített az elmúlt 3 éveben teleírni a naptáram), amit saját magad a saját személyedre/vállalkozásodra, munkádra/masszázsaidra szabhatsz és alkalmazásuk során meglátod, hogy egyre többen fognak visszajárni hozzád!

 

Ára: 25000.- Ft

(Amennyiben ezen a területen nem tudok neked újat mutatni/tanácsot adni, akkor nem kell kifizetned ezt az összeget! Így itt sincs veszíteni valód)

 

Természetesen tudom, hogy az is fontos kinek milyenek a kompetenciái (mit tud, hogyan tanulta a maszázsokat, milyen masszázsokat tud, hogyan alkalmazza őket, és hogyan dolgozik), de az 1. pontban említett marketing tanácsadással abban is tudok segíteni neked, hogy hogy érd el a számodra megfelelő vendégkör rétegét és hogy jussanak el hozzád. Természetesen külön is igénybe vehetőek a szolgáltatások, de a 2 rész egyben is, hisz az a leghatásosabb! Hiszen minden jó és sikeres vállalkozás alapja a jó marketing valamint az is, ha a marketingünk őszinte és minket tükröz (a 2. ebben segít).

1+1: Amennyiben a komplex szolgáltatást igénybe veszed 55000 helyett 50000 ft. 

A szolgáltatásom bevezetésére való tekintettel a 2 rész egyben November 1-30 -ig 45000.- ft.

 

Miért én?

Jogos a kérdésed. A válaszom egyszerű: mert rég óta marketinges a szakmám (17 éve foglalkozom marketinggel és több területén is dolgoztam, valamint emellett tanultam a BGE marketing szakán és a Google-nél is) és a masszőrködést sem tegnap kezdtem (6 éve és több masszázsfajtában is jártas vagyok).

- Mert én nem egy tanfolyam keretében fogom elmondani neked mit, hogy csinálj!  Ezáltal nem általános dolgokat fogsz hallani tőlem tanácsként, hanem személyre szabottan rád és a vállalkozásodra vonatkozó tanácsokat fogsz hallani, a saját honlapod/hirdetéseid és munkád (masszázsaid) alapján!
*Amennyiben pedig szeretnéd,akkor marketinges szolgáltatásaim keretében a megvalósításukban is tudok neked segíteni (akár a honlap készítésben vagy bármilyen felület létrehozásában, megtervezésében, szövegírásban stb).

- Mert nem számít nálam, hogy gyógymasszőr vagy frissítő masszőr vagy e, illetve, hogy rég óta dolgozol -e vagy nem, illetve az se, ha most kezdessz csak bele.

- Mert egy másik marketinges kolléga sokkal többet kérne azért, amit tőlem kapsz.

- Mivel személyre szabott (rád és a vállalkozásodra) így egyedi lehetsz és kiemelkedhetsz

- Mert egy olyan módszert dolgoztam ki az elmúlt 3 évben, ami működik és ráadásul egyes részei személyre is szabhatóak függően attól mik a kompetenciáid és milyen vagy a munkád során (nem egy általános tömeg tanácsról szól), és nagyon könnyen elsajátítható, tanulható.

- Nem kell félned a konkurenciáidtól sem, hiszen minden masszőr más, és máshogyan dolgozik, más személyiség, mást ad, másképpen masszíroz, viszont ez a módszer összehoz minket, de még is kiemeli az egyediségeiteket is!

- Mindkét opció igénybevétele esetén segítséget kapsz a munkádban, hogyan legyél még jobb és legyen több vendéged, valamint hogyan tudsz javítani a marketingeden és mind ezt személyre szabottan és rááadásul kb 10 masszázs árából, amiból sokkal többet nyersz! Ez egy befektetés, ami garantáltan megtérül, ugyanúgy, mint egy tanfolyam. Fektess be ezzel a vállalkozásodba és magadba és emeld magasabb szintre ezeket!

 

Szolgáltatásaim csak megbízás alapján végzem és számlát adok róla!

 

* Ezeket a szolgáltatásokat az ár nem tartalmazza (honlapkészítés, hirdetések elkészítése, egyéb felületeken oldalak létrehozása, hirdetési szövegek elkészítése stb.). ezek egyéb díjak ellenében vehetőek igénybe!

 

Masszőrök Tanácsadója