Rólam

Üdvözlöm!
 
Én Sütő Erika vagyok! 
Engedje meg, hogy pár dolgot megosszak magamról ;-)!
 
Tanulmányaimról:
 
Marketing és reklám ügyintéző szakon tanultam már a Lengyel Gyula Kereskedelmi Szakközépiskolában is.
Mivel a tanulás és a fejlődés számomra nagyon fontos, ezért folyamatosan fejlesztem magam és a tudásomat, technikai- és gyakorlati ismereteimet is.
A  BGE Kereskedelem és Marketing szakán tanultam, illetve különféle kommunikációs-, pszichológia- és  marketing tréningeken, konferenciákon is bővítem elméleti és gyakorlati tudásom folyamatosan. 
Elvégeztem egy google tanfolyamot is, melyen szintén sikeres záróvizsga keretében oklevelet szereztem online marketingből.
 
Gyakorlatomról, munkásságomról:
 
17 éve foglalkozom marketinggel.
 
- Munkássságomat telefon marketingesként kezdtem, melyet 9 évig folytattam egy nagy cég munkatársaként.
- Ezzel párhuzamosan 3 évig internetmarketinges munkásságomat és tudásomat egy cégkeresőnél dolgozva fejlesztettem, ahol az internetmarketing fortélyaiból is sikerült sokat tanulnom (Google Adwodrs, Facebook kampányok és egyéb közösségi média csatorna reklámok, apróhirdetések, kapcsolattartás az ügyfelekkel, problémakezelés, kommunikáció, pszichológia ). Ennek a cégnek az értékesítési vezetőjeként is tevékenykedtem 2 évig (felvételiztetés, alkalmazottak kiképzése és tréningek tartása számukra).
 
- 2014 óta független tanácsadóként és marketingesként tevékenykedek, azóta vállalom egyéni-, kis- és középvállalkozások számára marketing tanácsadást és marketing tevékenységeiknek tervezését és kivitelezését is.
Mára független tanácsadóként és marketingesként az a célom, hogy a  segítségemmel és munkámmal sikeresebbé tudjam tenni a hozzám forduló vállalkozásokat! Valamint egy másik tevékenységi körben szintén 2014 óta saját vállalkozásom is menedzselem sikeresen!
 
Mit érdemes még tudni rólam?
 
- Szeretem a kihívásokat, melyeknek tudásom legjavával igyekszem megfelelni.
- Szeretem azokat a feladatokat is, ahol kratívitásom is kiélhetem, mert azt gondolom, alkotni nagyon is jó dolog!
- Jó érzéssel tölt el, amikor munkám gyümölcseként látogatottabbá, keresettebbé és ez által sikeresebbé tehetek egy vállalkozást!
- Amire tőlem mindenképpen számíthat bármelyik szolgáltatásom igénybevétele esetén: korrektség, megbizhatóság, maximalizmus, segítőkészség, kitartás, kratívitás és találékonyság!
- Számomra a markteing tevékenység nem csak munka, hanem hivatás, amelybe szívem és a lelkem is beleadom! 
Én is azt gondolom, és vallom, hogy a marketing tevékenység egy cég alappillére. Éppen ezért nagyon fontos, hiszen, ha nincs reklámunk, vagy nem jó a markteing tevékenységünk, akkor nehéz bárhova fejlődnünk, tudatnunk, hogy létezünk, és látogatókat/érdeklődőket valamint vásárlókat-vevőket találnunk! Marketing nélkül a cégnek megélnie nehéz pláne a mai világban, ahol rengeteg a cég, hatalmas a választék és ezáltal a konkurencia is. Ahhoz, pedig, hogy kitünjünk és vevőink-vásárlóink legyenek, kell, hogy tudják létezünk, kell, hogy ismerjenek bennünket és termékeinket vagy szolgáltatásainkat!
Tehát a jó reklám egy sikeres cég alapja!
Ha felkeltettem érdeklődését kérem tekintse meg szolgáltatásaimat, amennyiben kérdése lenne, akkor pedig forduljon hozzám bizalommal!
További szép napot kívánok!
 
Köszönettel:
Sütő Erika