Facebook

Milyen legyen a facebook oldalunk?
 
Ami az első és legfontosabb azt gondolom, legyenek kitöltve az adatok és azok feltétlenül legyenek naprakészek!
Legyenek feltöltve képeink szolgáltatásunkról vagy termékeinkről.
Ha van videónk természetesen azt is töltsük fel.
Minél többet megtud rólunk az a személy, aki akarva vagy akaratlanul az oldalunkra téved, annál szimpatikusabbak leszünk, mert bizalmat keltünk.
  
Foglalkozzunk ezzel az oldallal is, ne hanyagoljuk el, hiszen ha sokáig nem foglakozunk vele, előbb utóbb elveszítjük a kedvelőket és a bizalmat, azt is hihetik megszűnt a cég.... Éppen ezért osszunk meg tartalmakat, akciókat (de ne csak mindig az akciókat!), hívjuk fel termékeinkre, szolgáltatásunkra a figyelmet, közöljünk érdekességeket cégünkről vagy termékeinkről, vagy tevékenységi körünkből..
Lehet akár pozitív a felhívás, de lehet negatív is kiemelve azt nem nálunk ilyen nem lehetséges... ( a negatív reklám is reklám ugyan úgy mint a pozitív ).
 
 Ha van weboldalunk is, ne rakjunk ki termékek esetében minden terméket facebook oldalunkra is, hiszen legyen tartalom amiért megéri a látogatónak a weboldalt is megnézni, iránytsuk oda is a figyelmet...
Létrehozhatunk eseményeket, ajánlatokat, amik még inkább lehetőséget adnak a kezünkbe, éljünk hát velük!
 
  Lehet nyereményjátékkal is kedvelőket visszatérő látogatókat szerzni, e már igazából termékek és szolgáltatások esetében egy bevált módszer a látogatók szerzésére, osszák meg a tartalmat, kedveljék az oldalt, hiszen ki az aki nem szeretne nyerni? Szerintem mindenki örül annak, ha csak úgy egy szinte semmi dologért kap cserébe valamit! Ő azt gondolja csak egy like vagy megosztás, igen ám, de gondoljunk csak bele, nekünk egy látogató - kedvelő-vagy megosztó sokkal többet hozhat, hiszen ha az illetőnek vannak ismerősei (márpedig vannak) ők is látják azt, hogy ismerősük mit osztott meg vagy éppen kedvelt, s így lehet nekik is megtetszik, vagy még ő is megosztja és ő ismerősei is látják és így tovább, tehát egy láncot indítunk el! ;-)
 
Ha véleményt - értékelést kapunk az oldalunkra becsüljük meg, és ne legyünk lusták visszaírni, megköszönni azt.
Ugyanúgy fontosak mint a kérdésekre, hozzászólásokra adott válaszok!