Reklámok

Névjegyek

A névjegyünk igazából minket és a tevékenységünket kell, hogy tükrözze. A jó névjegy sokat elárul rólunk, az első benyomást is többek között (tükrözi szolgáltatásunk, egyéniségünk). 
 

Milyen legyen a névjegyünk?
Elavultak már a fekete - fehér névjegykártyák, ezért jobb, ha színeset készítünk vagy éppen készíttetünk! Legyen feltűnő, tűnjön ki a többi közül, de mégse essünk túlzásba! A papír minőségi papír legyen, fényes, ne pedig silány minőségű papír. 
Ne felejtsük el, egy névjegynek 2 oldala van, érdemes ezt kihasználni wink hangulatjel
Minden fontos információt tüntessünk fel rajta, minden elérhetőségünket, beosztásunkat, cégünket. Attól függően, hogy épp mivel foglalkozunk vagy mi a beosztásunk az adott cégnél, akár fényképet is tehetünk rá! Ha elavult rajta elérhetőség, ne javítsuk át, inkább készíttessünk újat!

Etika: mikor névjegyet kapunk valakitől, azt illik viszonozni!

Taktika: amikor kapunk egy névjegyet és viszonozzuk, jó ha kérünk még egyet az illetőtől mondván van ismerősünk, akit szintén érdekelhet, s akinek továbbítanánk (ez 2 dologra is jó: egy részt örömet szerzünk vele a másik félnek, másrészt jobban az emlékezetébe vés minket, nem fog elfelejteni s + dolog, akár mi is adhatunk még egyet, hátha ő is tud valakit, akit pedig a mi tevékenységünk érdekelne wink hangulatjel )